Drücke „Enter”, um zum Inhalt zu springen.

Verge, Dash og Status Følg XRP Higher Amid Absurd Crypto Rally

admin 0

Kryptomarkedet er i en fase der altcoins fra forrige rally, 2017s oksemarked, er helt rivende ansikter av.

Mens Bitcoin har økt 5% det siste døgnet, er det en serie av disse altcoins som har fått dusinvis av prosent den siste dagen. Disse inkluderer, men er ikke begrenset til, Verge, Status, Dash, XRP, Stellar Lumens og mange flere.

Mange har blitt fanget av vakt av dette rallyet: For noen dager siden var fortellingen at DeFi-kryptoer som YFI og AAVE ville være de beste. Men på dette punktet eksploderer enhver mynt som handelsmenn ser ut til å huske fra 2017-rallyet.

2017-Era Crypto Assets eksploderer høyere

I det som ser ut til å være noe av et koordinert trekk, begynner alle de mest populære kryptoaktivaene fra 2017-rallyet å bevege seg seriøst høyere.

Hvis du ser på datasporingssider som CoinGecko eller CoinMarketCap, vil du være rask med å legge merke til at et flertall av de beste spillerne blant de 100 beste er mynter som en gang var populære i Bull-løpet i 2017.

Mynter som Verge, Stellar Lumens, Dash, Status, XRP, Ravencoin, Siacoin og andre har økt med over 10% det siste døgnet.

Dette er mynter som stort sett underpresterte gjennom 2018 og 2019, og enda tidligere i år. Overprestasjonen til disse myntene ser nå ut til å være relatert til et større skifte mellom DeFi-kryptoer og disse gamle vaktkryptoene.

All Eyes on Bitcoin

Alle øyne ser ut til å komme tilbake til Bitcoin, skjønt når mynten beveger seg mot den forrige høye prisen på $ 20.000.

Edward Cleps, en ledende krypto eiendomshandler, delte bildet sett nedenfor midt i den pågående bevegelsen høyere. Som han viser, tror han at når BTC bryter avgjørende forbi $ 20.000, vil den begynne å suge all luft ut av rommet og vil samles uten altcoins.

Forventningen som mange har er at når Bitcoin bryter over $ 20.000, vil både detaljhandels- og institusjonelle deltakere sile hele kapitalen sin inn i BTC i motsetning til å lete etter andre kryptospill på kort sikt.

Om dette betyr at altcoins vil falle mot den amerikanske dollaren eller bare mot Bitcoin, gjenstår å se.

Die Kommentare sind deaktiviert.