Drücke „Enter”, um zum Inhalt zu springen.

NFL-spiller modtager $ 6,5 millioner løn i Bitcoin

admin 0

Russell Okung krævede lønudbetaling gennem Bitcoin i 2019 og modtog endelig halvdelen af ​​sine 13 millioner dollars i BTC.

Russell Okung, der spiller for Carolina Panthers i American National Football League (NFL), meddelte, at han endelig har modtaget 50% af sine årlige honorarer på $ 13 millioner i Bitcoin.

Okung blev den første spiller i NFL, der fik betalt i Bitcoin

Ifølge den officielle meddelelse konverterede Okung $ 6,5 millioner af sin NFL løn til Bitcoin Trader gennem BTC-betalingsstart Zap. Okung har været en stor tilhænger af digital valuta, da han tweetede i maj 2019, at han ønskede at blive betalt med verdens største kryptokurrency.

NFL-spilleren svarede på sin egen tweet i går og meddelte, at han endelig har modtaget betaling i Bitcoin. Okung kritiserede den amerikanske dollar og rejste bekymring over stigende inflation.

”Når vi alle får betalt i Bitcoin, kan ingen fortælle os, hvad vi skal gøre med den værdi, vi skaber. Hvis du tror, ​​at valg er rigget, skal du vente, indtil du lærer om den amerikanske dollar. Du kan lave ‚x‘ om året og se det langsomt udhules med inflation, eller du kan beskytte dine hårdt tjente penge med Bitcoin, ”nævnte Okung på Twitter.

Bitcoin i sport

NFL klarede, at ligaen ikke betalte Okung direkte i Bitcoin, og han konverterede sin årsløn til BTC gennem en opstart. På trods af grunden til, at American League ikke forfølger betalinger direkte gennem Bitcoin, har verdens største kryptokurrency vundet enorm popularitet blandt atleter rundt om i verden. Jack Mallers, grundlægger af Zap, fortalte i et interview til Coindesk, at atleter fra National Basketball Association (NBA) og i Major League Baseball (MLB) er i diskussioner for at komme ind i programmet.

Prisen på Bitcoin er steget mere end 8% i løbet af de sidste 24 timer og nåede $ 28.500. Verdens største kryptokurrency fik en betydelig værdi i december og sprang fra $ 19.000 til $ 28.000 på mindre end 4 uger. Den samlede markedsværdi for kryptokurver er nu over $ 750 milliarder, da BTC-dominans krydsede 70%, hvilket er det højeste niveau i uger.

Die Kommentare sind deaktiviert.