Drücke „Enter”, um zum Inhalt zu springen.

Defi-projektet Yearn Finance krossar rekord när Native Token överskrider $ 30K

admin 0

Den decentraliserade finansiering (defi) krypto tillgången knuten till projektet Yearn Finance har krossat rekord den här veckan, eftersom myntet berörde en höjd av $ 30 324 på lördag kväll. Yearn’s token YFI har nyligen lagts till Aave-plattformen och projektets grundare, Andre Cronje, talar för närvarande om att samarbeta med utbytet FTX.

Yearn Finance och projektets ursprungliga token YFI har hoppat betydligt i värde sedan news.Bitcoin.com senast rapporterade om projektet

Förra veckan gjorde YFI rubriker för att överträffa Bitcoin Revolution efter pris per mynt, eftersom YFI-token-värdet ökade till $ 16 000 den 20 augusti.

På fredagen var YFI i genomsnitt cirka 17–18 000 dollar per mynt och värdet sprang ännu högre under lördagens eftermiddags (ET) handelssessioner. Enligt marknadsdata berörde YFI en rekordhög nivå på över $ 30 324 den 29 augusti kl 20:15 ET. För närvarande svävar värdet runt $ 30,007 vid publiceringstillfället.

Den här veckan frågade en person på Twitter Yearn Finance-grundaren varför han pratade med FTX-utbyteschefen Sam Bankman-Fried . Andre Cronje redogjorde inte för vad Yearn Finance och FTX samarbetade om, men han bekräftade att något slags partnerskap fanns på plats.

”Gissa katten är ur påsen” Cronje twittrade . ”Men bara så att det finns en viss förväntningshantering, det här är en lång färdplan som vi arbetar med, så det kommer inte att bli någonting snart. Men det kommer att finnas något väldigt sexigt i framtiden. ”

Den Ethereum-baserade tokenen YFI korsade 30 000 $ priszonen på lördagen den 29 augusti 2020, ungefär 20:15 ET

Förutom FTX-ämnet noterades även defi-token YFI på utlåningsplattformen Aave den här veckan. Aave har också gjort rubriker de senaste dagarna för sitt totala värde låst (TVL) och projektets licens för elektroniska pengar som beviljats ​​av Storbritanniens Financial Conduct Authority (FCA). Yearn Finance har också avslöjat en ny försäkringsprimitiv denna vecka som heter „yinsure.finance.“

Yearn-utvecklingsteamet publicerade en artikel om ämnet yinsure.finance som säger:

Vi kommer systematiskt att släppa yinsure.finance, en prototyp för en ny typ av tokeniserad försäkring.

Under det senaste dygnet har YFI fått över 44% i värde som överskrider de flesta andra tokentillgångar. Trots det faktum att YFI har stigit mycket högre än BTCs högsta tider under 2017 ($ 19 600), bör människor förstå och vara medvetna om att det bara finns 30 000 YFI jämfört med BTC : s 21 miljoner.

Faktum är att av det nuvarande 30 000 utbudet av YFI finns det egentligen bara 29 962 791 poletter i omlopp idag. YFI har sett massiv handelsvolym också den här veckan, eftersom lördagens globala YFI-handelsvolym toppade 500 miljoner dollar .

Die Kommentare sind deaktiviert.