Drücke „Enter”, um zum Inhalt zu springen.

Citibank Analyst Bullish på Bitcoin, Kart BTCs vei til $ 318 000 – Her er når det kan skje

admin 0

Citibank-analytiker Tom Fitzpatrick skisserer de tekniske og grunnleggende faktorene som vil tjene som katalysatorer for en Bitcoin-eksplosjon i løpet av de neste 13 månedene.

En rapport sirkulert av Altana Digital Currency Fund medstifter Alistair Maine og andre kryptopåvirkere på Twitter avslører Fitzpatrick forutsier at verdens ledende kryptovaluta vil skyte opp til $ 318 000 innen desember 2021.

I følge Fitzpatrick er Bitcoin klar til å være den klare Profit Revolution vinneren i en verden som takler de økonomiske og skattemessige konsekvensene av pandemien. Citibank-analytikeren forklarer at han ikke lenger forventer at regjeringer gjennomfører noen form for finanspolitisk innstramming.

“Den andre (og etter mitt syn) mer” monumentale ”veiledning var indikasjonen på at når økonomien / inflasjonen og sysselsettingen tar seg opp, vil de ikke se på å begrense pengepolitikken på samme måte som de har i post-Volcker-tiden. Denne endringen i pengepolitikken og samtidig åpning av finanspolitikken er (til tross for protester mot det motsatte) MMT [Modern Monetary Theory] i alt annet enn navn og en klar intensjon om å redusere FIAT-valuta. ”

For å sikre seg mot fiat-valutadeponering, sier Fitzpatrick at investorer vil søke tilflukt i butikk av verdipapirer som gull og Bitcoin. Men analytikeren påpeker at vi er i det 21. århundre og gull er allerede gårsdagens nyheter.

“[Bitcoin] er en ressurs med begrenset tilgang. Det er digitalt … Det beveger seg lett over landegrenser og eierskap er ugjennomsiktig … Den enorme finanspolitiske forverringen i dag har en kostnad i fremtiden, enten direkte eller indirekte. Direkte er at på et eller annet tidspunkt må ‚regningene betales‘, noe som betyr at pengene på et eller annet tidspunkt må bli funnet. Mens Bitcoin kan bli utsatt for flere regulatoriske begrensninger fremover, er det en naturlig butikk med ‘penger’ for å unngå dette. ”

Fitzpatrick sier også at digitaliseringen av fiat-valutaer er gunstig for Bitcoin.

“Sentralbanker diskuterer i økende grad digitalisering av valutaer. Dette er et tokantet sverd. På den ene siden skaper det en mye mer effektiv mekanisme for å distribuere stimulans (spesielt skattemessig), men på den andre siden gjør det også lettere konfiskering (f.eks. Negative renter). Begge disse scenariene ser ut til å være positive Bitcoin, og i det 21. århundre, gi oss den digitale ekvivalenten (Bitcoin versus FIAT digital) av det vi så i det 20. århundre da finansregimet endret seg (GULL versus fiatpapir). “

Analytikeren bemerker at BTC multiplisert med 555 ganger mellom 2011 og 2013 og 121 ganger mellom 2015 og 2017.

I følge Fitzpatrick ville et trekk til $ 318 000 være et lavt til høyt rally på 102 ganger, noe som ville gjøre bomsyklusen den svakeste når det gjelder prosentvis vekst i Bitcoins historie.

Die Kommentare sind deaktiviert.