Drücke „Enter”, um zum Inhalt zu springen.

Bitcoin vender tilbake til $ 18.000 når investorer er blandet over hva som er neste for bull run

admin 0

Bitcoin viser endelig litt styrke etter en brutal korreksjon til $ 16.200 tidligere denne uken.

Den ledende kryptovalutaen har spratt til $ 18.000 i skrivende stund, rundt 11 prosent over de lokale lavpunktene.
bitcoin-pris

Mynten forventes å se små gevinster før den ukentlige avslutningen, selv om analytikere er delt over hva som er neste for Bitcoin fra et ukentlig perspektiv.

Bitcoin bjørn saken

Den nåværende bjørnesaken henger stort sett i det faktum at i tidligere oksemarkeder korrigerte BTC regelmessig med 30 prosent, og deretter flyttet til nye heltidspunkter. Bitcoin som faller 30 prosent fra de nylige toppene, vil bety et fall til $ 14.000-regionen. BTC har ikke nådd det prispunktet ennå som vi vet.

„Bitcoin Jack,“ en pseudonym cryptocurrency-forhandler som spådde flyttingen til $ 18 000 for mange uker siden, delte nylig dette diagrammet. IT viser at BTC kan være i ferd med å bryte under et sentralt teknisk kjegle / kilemønster. Han sa tidligere at han ønsker å åpne korte posisjoner på Bitcoin.

Jack kalte også Bitcoins overgang til $ 10.000 da mynten bunnet i mars.

Dette ble ekko av en annen historisk nøyaktig handelsmann som argumenterte for at Bitcoin kunne komme tilbake til $ 15 000 før de flyttet høyere igjen.

Ki Young Ju, administrerende direktør i CryptoQuant, bemerket også at det er data fra kjeden som antyder at markedet vil møte en korreksjon eller i det minste en viss konsolidering. Med henvisning til hvordan det sannsynligvis kommer til å bli redusert Bitcoin-kjøpetrykk på grunn av mangel på stabile valutainnskudd, sa han:

“$ BTC vil gå sidelengs eller bearish på kort sikt tror jeg. 1 / Antallet #stablecoin-brukerinnskudd på alle børser avtar. Jeg tror kjøpepresset er for svakt til å bryte $ 20k for øyeblikket. ”

$ BTC vil gå sidelengs eller bearish på kort sikt tror jeg.

1 / Antallet #stablecoin-brukerinnskudd på alle børser avtar. Jeg tror kjøpepresset er for svakt til å bryte $ 20k for øyeblikket.

Det er noen okser, skjønt. Oksesaken henger tilsynelatende på to ting: 1) konsistent institusjonelt kjøpepress, og 2) det faktum at finansieringsrentene på Bitcoin futures-markeder har blitt tilbakestilt etter krasj.
Langsiktig opptrend intakt

Det som er viktig er at selv kortsiktige bjørner er langsiktige okser. Det vil si at mange forventer at en korreksjon bare vil være en liten del av et større oksemarked.

Som rapportert av CryptoSlate tidligere, viser trender i kjeden at det skjer en stor mengde institusjonell akkumulering av Bitcoin. Lucas Nuzzi, analytiker ved Coin Metrics, sa om saken:

„Flere utsalgssteder har rapportert at kinesiske gruvearbeidere ikke har klart å selge sin BTC i november på grunn av et reguleringsmessig tiltak. Som jeg har dekket tidligere, er det ingen bevis på dette. Faktisk ser det ut til at det motsatte skjer: BTC holdt av Miners er nede i november. “

Den generelle følelsen ser ut til å være bullish da den amerikanske dollaren fortsetter å falle mot utenlandsk valuta.
Bitcoin vender tilbake til $ 18.000 når investorer er blandet over hva som er neste for bull run

  • Bitcoin
  • 30. nov kl. 01:51 UTC
  • $ 18,368.38
  • 4,19%

Bitcoin, som for tiden er rangert som nr. 1 etter markedsverdi, har økt 4,19% det siste døgnet. BTC har en markedsverdi på $ 340,88B med et døgnvolum på $ 32,73B.

Die Kommentare sind deaktiviert.