Hur jämför sig Bitcode Al med branschledarna? Fortsätt att läsa denna Bitcode Al exchange review för att ta reda på om Bitcode Al överglänser konkurrenter som Coinbase och Binance.

Bitcode Al vs Coinbase

Det råder ingen tvekan om att både Bitcode Al och Coinbase är väl avrundade plattformar, så låt oss se vem som går ut som vinnare. Båda används för att växla Bitcoin, men Coinbase erbjuder handel med fler kryptovalutor än Bitcode Al.

Läs även denna recension: https://www.indexuniverse.eu/sv/bitcode-al-bluff/

Du kan öppna ett konto i USA och Storbritannien med Coinbase, medan Bitcode Al har begränsat dessa platser. Coinbase rekommenderar att du gör en första insättning på 50 dollar, och Bitcode Al har inga minimikrav. Bitcode Al belönar sina användare med en Bitcode Al-insättningsbonus, många giveaways och andra kampanjer, och Coinbase har Coinbase Earn, ett program som belönar användare för att titta på guider.

När det gäller avgifter har Bitcode Al en fast -0,025 % makerrabatt och en 0,075 % taktersavgift. På Coinbase har du, om du befinner dig i prisnivån „under 10 000 dollar“, en 0,50 % makerrabatt och 0,50 % takeravgift också. Dessa värden skalas ner till 0,00 % makerrabatt och 0,04 % takeravgift när prisnivån ökar.

Bitcode Al vs Binance

En annan intressant jämförelse att titta på är Bitcode Al och Binance. Binance har ett ton av tillgängliga kryptovalutor för handel, medan Bitcode Al endast stöder de mest populära. Vi har redan nämnt att Bitcode Al inte gör affärer i Storbritannien och USA, medan Binance är tillgängligt i många länder, med en särskild dedikerad amerikansk webbplats. Dessutom kräver ingen av plattformarna en minsta insättning.

Bitcode Al och Binance har båda ett liknande belöningsprogram, båda är värdar för giveaways och turneringar dyker upp ibland. Avgifterna hos Coinbase är 0,075 % för både tagare och görare. Denna procent minskar dock ju högre BTC-beloppet är. Bitcode Al har däremot en fastställd -0,025% makerrabatt och 0,075% takeravgift.

Sammanfattning

När vi avslutar den här Bitcode Al-recensionen är våra allmänna tankar om den positiva, med vissa förbehåll. Det har en genomsnittlig avgiftssats för tagare och beslutsfattare, men jämfört med konkurrenterna finns det utrymme för förbättringar. Dess belöningsprogram är definitivt ett plus för alla investerare, men dess kundtjänst är bristfällig. Jämfört med andra är det definitivt en anmärkningsvärd plattform för handel med kryptovalutor.

FAQ

Kan amerikanska medborgare använda Bitcode Al?

Nej, Bitcode Al är inte tillgängligt i USA. Det finns inget sätt att skapa ett konto om du bor i USA på grund av regleringsproblem.

Var är Bitcode Al beläget?

Bitcode Al är ett aktiebolag som är beläget i Singapore, men det är registrerat på Brittiska Jungfruöarna. Förutom dessa två platser har Bitcode Al inga andra kontor.

Är Bitcode Al lagligt i Kanada?

Du kan använda Bitcode Al i Kanada. Du kan dock inte öppna ett konto om du befinner dig i Québec.

Hur handlar man på Bitcode Al?

Handelsprocessen är process enkel och gränssnittet är enkelt. Välj kontraktstyp, välj hävstång och klicka på rätt köp- eller säljalternativ i gränssnittet och du har gjort en handel. Du kan också göra stop-loss- eller take-profit-ordrar för att finjustera och automatisera handelsupplevelsen.

Hur gör man en insättning på Bitcode Al?

Som vi noterade tidigare i vår Bitcode Al-granskning kan du sätta in fiat via Bitcode Als tredjepartspartners Banxa, XanPool, MoonPay och Mercuryo. Du kan också sätta in krypto genom att klicka på Mina tillgångar och sedan Insättning på önskad kryptovaluta. Det finns inga krav på minsta kryptoinsättning, så du kan sätta in så mycket eller så lite som du vill.