Många analytiker och branschexperter förutspår att Bitcoin Lifestyle sannolikt kommer att falla tillbaka i det låga $ 10.000-intervallet efter det senaste fallet på nästan $ 200.

Bitcoin fortsätter mot söder

Som det ser ut har valutan misslyckats om och om igen den här veckan för att nå 11 000 dollar. Valutan har kämpat för att nå denna topp de senaste 14 dagarna och vill upprepade gånger vackla mellan $ 10 500 och $ 10 800. Dagens nedgång till cirka 10 536 dollar är nästan 200 dollar mindre än där den stod för bara 24 timmar sedan, och tillgången står nu inför spådomar av dysterhet från även sina mest lojala följare.

Medan bitcoin fortsätter att förbli på relativt stadig mark – det rapporterades nyligen att tillgången har lyckats förbli över 10 000 dollar i mer än 60 dagar , vilket slog en tidigare rekorduppsättning 2017 – tillgången är inte där den var för bara två månader sedan , och det ser inte ut som bitcoin når denna position när som helst snart. Valutan uppvisar i viss utsträckning en upprepning av sitt beteende i slutet av 2019, där tillgången initialt steg till $ 9000-intervallet för att snabbt sjunka med cirka $ 2000.

Förra året såg bitcoin ut sina sista månaders handel för drygt 7 000 dollar. Nu är bitcoin praktiskt taget engagerad i samma typ av mönster. Valutan befann sig att handlas för så högt som $ 12 400 nyligen, men ytterligare $ 2000 droppe gömde sig i vingarna, redo att få tillbaka valutan till $ 10 000.

Frågan är om bitcoin kommer att förbli där det är eller uppvisa en nyvunnen styrka som kommer att driva tillbaka den i augusti-sortimentet. Å ena sidan har vi ungefär tre månader kvar innan 2021 kommer att ringa in. Det finns fortfarande gott om tid för att få lite magi att hända. Som vi har sett tidigare kan bitcoin vara ganska oförutsägbart, och det är inte alltid lätt att veta när det kommer att spika eller röra sig uppåt.

Kommer Bitcoin att visa samma beteende som i slutet av 2019?

Samtidigt kan detta också vara farligt genom att bitcoin ganska lätt kan drabbas ytterligare. Vi är nu inne i årets sista kvartal, vilket innebär att bitcoin potentiellt kan misslyckas med att utvisa ytterligare uthållighet och förbli exakt där det är de närmaste tre månaderna. År 2019 visade bitcoin ett löfte i november, så kanske vi får tur. Kanske kommer bitcoin att fortsätta att uppvisa samma prismönster och göra detsamma.

Vi kan dock inte glömma att de höga siffrorna i november förra året inte varade och i december sjönk valutan till totalt 7 000 dollar. De sista två månaderna verkar alltid vara tunga för BTC. År 2018 var det massiva nedgångar, medan det under 2017 var enorma vinster. Kanske borde vi bara vänta och se var ödet tar BTC de närmaste 30 dagarna.